DE KLEINE SPAAK 

Woom Bikes 

Knderfietsen waar wij, ouders en kinderen, écht blij van worden!

Dit is gewoon een super allround fiets, lichtgewicht, slim ontworpen en makkelijk om op te fietsen. Ook een fiets waar heel veel mee kan. Dagelijks naar school omdat je toch net iets verder moet fietsen. Fietstochten met je ouders die altijd verder willen fietsen….  maar ook een fiets waarmee je prima van het asfalt kunt en een stukje offroad ook geen probleem is. Wil je echt van de gebaande paden af dan is er de woom OFF , de super stoere kidsMTB.

Waarom worden wij van deKleineSpaak blij van woombikes. Eigenlijks heel simpel, wij zien kinderen fijn fietsen, plezier hebben in fietsen of nog beter het plezier weer terug krijgen in fietsen. 

Waarom worden kinderen blij van woombikes, “kijk pap, mam ik kan deze fiets zelf op tillen sterk ben ik he” — “wow deze fiets rijdt echt lekker” — 

Waarom ouders blij worden van woombikes, Het zijn veilige fietsen waar bij het kind makkelijk met de voeten bij de grond kan, doordat de zithouding wat meer rechtop is, hebben kinderen ook goed overzicht in het verkeer. 

woombikes

woom bikes

Woom Fietsen

woom bikes 

Het verhaal achter Woombikes

Woombikes is Christian Bezdeka en Marcus Ilhlenfled en hun team, gevestigd in  Kloosterneuburg (Oostenrijk) op fietsafstand van Wenen aan de Donau. Beide vaders gedreven door hun eigen zoektocht naar de perfecte fiets voor hun eigen kinderen. Ze hebben zich daarbij de vraag gesteld,: Wat is die perfecte kinderfiets waarvan je kan zeggen “wow dat is een goede fiets”

Woombikes bestaat nu 6 jaar en in de 6 jaar zijn de fietsen doorontwikkeld is er geanalyseerd en geperfectioneerd. 

Ze hebben eigen onderdelen, ondertussen wordt 90% van de onderdelen in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit alles speciaal voor de anatomie van kinderen, die echt anders is dan bij volwassenen.

Door de constante ontwikkeling zijn Woombikes minimaal 40% lichter dan de gangbare kinderfietsen in de markt. Dit maakt Woombikes de fabrikant van een van de lichtste kinderfietsen op de markt. 

woom founder Christian Bezdeka Marcus Ihlenfeld dekleinespaak

  woom bikes 

Woom en De Kleine Spaak

Wij werken al jaren samen met woombikes. We hebben directe en korte lijntjes met de betrokken medewerkers van woombikes. Gevraagd, maar soms ook ongevraagd delen we onze inzichten en bevindingen.  Een van die dingen is dat kinderen in Nederland best groot zijn, daarbij komt ook dat ze al heel vroeg kennis maken met fietsen en ook vroeg willen fietsen.  Dus de maten en leeftijden die woom aanhoudt in hun folders kloppen vaak niet met de Nederlandse werkelijkheid. Dat maakt dat we dit op onze website een beetje hebben aangepast. 

Elke fiets die wij afleveren of versturen hebben we gecontroleerd, afgesteld en de eventuele accessoires gemonteerd.  Mocht er iets niet in orde zijn, dan is dat opgelost voordat de fiets bij onze klant is. Wat echt fijn is aan woom is dat de fietsen echt goed en netjes in elkaar zitten, en mocht er dan toch iets aan de hand zijn dat wordt dat ook snel weer door ons en woombikes opgelost.   

Garantie op alle woombikes zit 24 maanden garantie vanaf de dag van aankoopNormale slijtage, bots en val schade en ook onjuist gebruik vallen hier buiten. Mocht er toch iets aan de hand zijn dat onder de garantie valt stuur dan een beschrijving en foto en we helpen je dan snel met een oplossing. 

officieel dealer woom bikes

woom bikes 

Bestellen / verzenden

We hebben een grote voorraad woombikes klaarstaan voor onze klanten. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt en met een goed advies leveren. Verzenden of ophalen is geen probleem 

Elke fiets die wij verzenden is door ons uit de doos gehaald, helemaal gecontroleerd en afgesteld, denk hierbij aan derailleur, wielen gecontroleerd en indien nodig nagesteld, remmen afgesteld. Maar ook de spatborden en bel, standaard en overige accessoires monteren wij zo veel als mogelijk.  Hierin zijn we echt uniek!

Langskomen en passen kan natuurlijk ook! Maak hiervoor een afspraak.

Stuur ons een mail of Whatsapp met je wensen en maten en we denken met je mee!

woom bikes 

Pluspakket

Pluspakket Woom Bikes

Met veel plezier bouwen wij de fietsen op met ons complete Pluspakket. Zo maak je de fiets geschikt voor het dagelijks gebruik of een prachtige fietsvakantie. 
Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen Namelijk:

  • SKS spatborden zwart 
  • Racktime bagagedrager zwart 
  • Woom standaard
  • Woom bel
  • AXA riff achterlicht 
  • Spanninga goma Koplamp- zaklamp 
  • inclusief montage
  • gratis bidon en bidonhouder

Een Woom Bikes Plus heeft  met een meerprijs van: zie webshop 

extra optie

  • AXA defender slot + montageadapters kost €35,– 
  • Sigma fietscomputer bc 7-16

woom bikes 

Zelf samenstellen

Naast ons Pluspakket is het ook mogelijk om de fiets à la carte op te bouwen naar wens van de klant zie hier de opties.

Iets bijzonders, moet het anders, wil je een aanpassing  etc etc.  Geen probleem wij denken met je mee!

officieel dealer van 

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×