woom bikes

Woom Now 6

De fietsrevolutie van woom – deze volledig uitgeruste lichtgewicht urban lifestyle-fiets met bagagerek vooraan en innovatieve framegeometrie (20 inch voor, 26 inch achter) voor coole kids vanaf  142 cm.

Ga los op de NOW.
Jij bent jij, en de Woom Now is jouw fiets. Een blokje om? Op stap naar vrienden? Demonstreren tegen de verkeerschaos in uw stad? Het maakt niet uit wat je van plan bent – de Woom NOW brengt je daar waar jij moet zijn. Het is de perfecte fiets voor je urban levensstijl. De Identity Bag in het frame biedt je ruimte voor al je essentials. Koppel je eigen Identiteit aan de fiets door je eigen accenten aan de fiets te hangen…. Ga nu op pad, Go NOW!

bike 1

Afmeting: 26″

Gewicht: 12,6 kg

boy broad smile

Leeftijd: ± 9 – 13 jaar

Lengte: 142 – 167 cm

woom NOW 6 De Kleine Spaak

Frame

Het innovatieve frameontwerp met kleiner voorwiel verlaagt het zwaartepunt van het bagagerek en daardoor heeft deze geen invloed op het stuurgedrag van de fiets hoe tof is dat! Lekker fietsen en altijd de controle over je fiets!  Het frame is gemaakt van aluminium met butted buizen. De trappers zitten laag bij de grond voor makkelijk op- en afstappen!  De geometrie is echt Hollands rechtop.

woom NOW 6 bagagerek voor De Kleine Spaak

Bagagerek voor

Schooltas, sportuitrusting of skateboard: het voorrek met geïntegreerde riemen is briljant in stijl en super in functionaliteit. Altijd je spullen lekker makkelijk meenemen en je zet het makkelijk vast met de riem. Het lijkt de IKEA wel, zo handig als het is… 
Met 4 inbusboutjes kun je het rek makkelijk verwijderen en is je fiets weer 1.5 kg lichter.  
Het plateau is opklapbaar. 

woom NOW 6 banden De Kleine Spaak

Banden met lekbescherming

Schwalbe Big Apple. Dit zijn ballonbanden waar wij van deKleineSpaak echt blij van worden.  Heel comfortlabel door de enorme demping die deze banden hebben. Maar ook nog eens heel weinig rolweerstand.  Je kan wel zeggen dat deze banden de vering van je fiets zijn. Dus ook een klinkerweg, daar merk je bijna niets meer van.  Natuurlijk met echt goede anti-lek bescherming.   

woom NOW 6 verlichting De Kleine Spaak

Altijd goed verlicht

Nooit meer geklooi met batterijen of USB oplaadlampjes die altijd net leeg zijn als je ze nodig hebt. Gewoon een goede naafdynamo en daarop zijn je voor- en achterlicht aangesloten. Je kan de verlichting aan en uit zetten met de schakelaar op de koplamp. De premium naafdynamo van Shutter Precision is één van de betere naafdynamo’s op de markt. Weinig weerstand en met gesloten industrielagers. Kortom; veilige verlichting waarmee je gezien mag worden!

woom NOW 6 bel De Kleine Spaak

Ring ring ring… Bel

Subtiel en stijlvol, deze super functionele twist-grip bel is geintegreerd in je handvat en zo gemakkelijk te bedienen. Je hoeft letterlijk geen vinger van je stuur af te halen. Niet alleen een plaatje van een goed ontwerp, maar deze bel zorgt er ook voor dat je in elke situatie duidelijk te horen bent. Let maar op!

woom NOW 6 spatborden De Kleine Spaak

Spatborden

Met deze brede spatborden zit je goed in de regen – Geen vieze kleding en geen zeurende ouders dat je onder de modder zit!  Vrijwel onverwoestbaar met roestvrijstalen stangetjes. En het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. En wat tof is, is dat je achterlicht in het achterspatbord geïntegreerd is! 

woom NOW 6 schijfremmen De Kleine Spaak

Schijfremmen

Rem met kracht en snel stil. Deze mega krachtige hydraulische schijfremmen zijn ontworpen om zonder veel moeite extreem goed te kunnen remmen. Vanaf nu rem je altijd gecontroleerd en zeker! Zelfs op een natte dag.  Rem wanneer jij dat wilt en sta stil waar jij wilt! 

woom NOW 6 ID bag De Kleine Spaak

ID bag

De ID-tas is bevestigd in het frame en is de plek waar je spulletjes kunt opbergen tijdens het fietsen zoals je geld, sleutels en telefoon. Maar je kan de frametas ook persoonlijk maken met een kartonnen inzet. Wees creatief en maak een mooie tekening of een coole graphic en maak het hiermee echt je eigen fiets!   

woom NOW 6 zadel De Kleine Spaak

Zadel

Ook het zadel is speciaal voor in de stad, comfortabel en lekker zacht. Natuurlijk aangepast aan de leeftijd en extra verstevigd aan de zijkant zodat het tegen een stootje kan.

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Lou is de trotse bezitter van een woom 4 fietsje, hij kan er serieus hard mee door de stad crossen 🙂 en is daar erg trots op!!
Leon Jacobs

Fantastische lichte kinderfietsen. Pieter geeft deskundig advies. Ruim een jaar geleden een groene Woom2 gekocht,vandaag een mooie blauwe Woom4! Onze zoon helemaal blij.

Steven Steenhoven

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×