woom bikes

Woom Now 5

Perfect voor naar school!

De fietsrevolutie van woom – onze volledig uitgeruste urban lifestyle-fiets met bagagerek vooraan en innovatieve framegeometrie (20 inch voor, 24 inch achter) voor rijders vanaf ongeveer 7 jaar.

Ik fiets, jij fietst, wij fietsen…..
Op weg naar school, op weg naar het skatepark of lekker door de stad met vrienden – met de Woom NOW is het echt cool. De dikke ballonbanden zorgen voor een dikke rijervaring en de rechte zitpositie geeft je overzicht in het verkeer. De slimme framegeometrie geeft je ook volledige controle over je fiets, zelfs als je een zware rugzak of een grote sporttas op je voordrager hebt. Hoe voelt dat? gewoon als een fijne fiets!.

bike 1

Afmeting: 24″

Gewicht: 11,8 kg

boy broad smile

Leeftijd: 7 – 11 jaar

Lengte: 125 – 147 cm

woom NOW 5 De Kleine Spaak

Frame

Het innovatieve frameontwerp met kleiner voorwiel verlaagt het zwaartepunt van het bagagerek en daardoor heeft deze geen invloed op het stuurgedrag van de fiets hoe tof is dat! Lekker fietsen en altijd de controle over je fiets!  Het frame is gemaakt van aluminium met butted buizen. De trappers zitten laag bij de grond voor makkelijk op- en afstappen!  De geometrie is echt Hollands rechtop

woom NOW 5 bagagerek voor De Kleine Spaak

Bagagerek voor

Schooltas, sportuitrusting of skateboard: het voorrek met geïntegreerde riemen is briljant in stijl en super in functionaliteit. Altijd je spullen lekker makkelijk meenemen en je zet het makkelijk vast met de riem. Het lijkt de IKEA wel zo handig als het is… 
Met 4 inbusboutjes kun je het rek makkelijk verwijderen en is je fiets weer 1.5 kg lichter.  
Het plateau is opklapbaar. 

woom NOW 5 banden De Kleine Spaak

Banden met lekbescherming

Schwalbe Big Apple. Dit zijn ballonbanden waar wij van deKleineSpaak echt blij van worden.  Heel comfortlabel door de enorme demping die deze banden hebben. En ook nog eens heel weinig rolweerstand.  Je kan wel zeggen dat deze banden de vering van je fiets zijn. Dus ook een klinkerweg, daar merk je bijna niets meer van.  Natuurlijk met echt goede antilekbescherming.   

woom NOW 5 ID verlichting De Kleine Spaak

Altijd goed verlicht

Nooit meer geklooi met batterijen of usb oplaadlampjes die altijd net leeg zijn als je ze nodig hebt. Gewoon een goede naafdynamo en daar op aangesloten je voor- en achterlicht.  Je kan de verlichting aan en uit zetten met de schakelaar op de koplamp. De premium naafdynamo van Shutter Precision is een van de betere naafdynamo’s op de markt. Weinig weerstand en met gesloten industrielagers. Kortom veilig verlichting waarmee je gezien mag worden!

woom NOW 5 ID bel De Kleine Spaak

Ring ring ring… Bel

Subtiel en stijlvol, deze super functionele twist-grip bel is geintegreerd in je handvat en zo gemakkelijk te bedienen. Je hoeft letterlijk geen vinger van je stuur af te halen. Niet alleen een plaatje van een goed ontwerp, deze bel zorgt er ook voor dat je in elke situatie duidelijk te horen bent. Let op!

woom NOW 5 ID spatborden De Kleine Spaak

Spatborden

Met deze brede spatborden zit je goed in de regen – Geen vieze kleding en geen zeurende ouders dat je onder de modder zit!  Vrijwel onverwoestbaar met roestvrijstalen stangetjes. En het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. En wat tof is, is dat je achterlicht in het achterspatbord geïntegreerd is! 

woom NOW 5 ID schijremmen De Kleine Spaak

Schijfremmen

Totale controle over jouw fiets. Rem met kracht en sta gecontroleerd heel snel stil. Deze mega krachtige hydraulische schijfremmen zijn ontworpen om zonder veel moeite extreem goed te kunnen remmen. Vanaf nu rem je altijd gecontroleerd en zeker! Zelfs op een natte dag.  Rem wanneer jij dat wilt en sta stil waar jij wilt! 

woom NOW 5 ID bag De Kleine Spaak

ID bag

De ID-tas is bevestigd in het frame en is de plek waar je spulletjes kunt opbergen tijdens het fietsen zoals je geld, sleutels en telefoon. Maar je kan de frametas ook persoonlijk maken met een kartonnen inzet. Wees creatief en maak een mooie tekening of een coole graphic en maak het hiermee echt je eigen fiets!   

woom NOW 5 zadel De Kleine Spaak

Zadel

 Ook het zadel is speciaal voor in de stad, comfortabel en lekker zacht. Natuurlijk aangepast aan de leeftijd en extra verstevigd aan de zijkant zodat het tegen een stootje kan.   

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Lou is de trotse bezitter van een woom 4 fietsje, hij kan er serieus hard mee door de stad crossen 🙂 en is daar erg trots op!!
Leon Jacobs

Fantastische lichte kinderfietsen. Pieter geeft deskundig advies. Ruim een jaar geleden een groene Woom2 gekocht,vandaag een mooie blauwe Woom4! Onze zoon helemaal blij.

Steven Steenhoven

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×