woom bikes

Woom 5

Genieten van een echt fijne fiets

Samen op pad of alleen naar school, met de Woom 5  is geen avontuur te gek. Samen met je ouders fietsen is een makkie en voor een fietstocht draai jij je hand niet meer om. Met je acht versnellingen en fijn te bedienen derailleur met draai shifter. Ook je krachtige en licht te bedienen handremmen zorgen er voor dat je fiets direct stil staat als jij dat wilt, wel zo veilig! Vanaf ongeveer 6 jaar kan jij deze fiets de baas.  Of de fiets nu slechts een transportmiddel is of een favoriete hobby, het rijden op de Woom 5 is gegarandeerd plezier en veiligheid op twee wielen.

bike 1

Afmeting: 24″

Gewicht: 8,2 (zonder pedalen)

boy broad smile

Leeftijd: 6 – 10 jaar

Lengte: 125 – 145 cm

rem

Rem

De twee handremmen zijn eenvoudig te bedienen dankzij hun ergonomisch aangepaste remhendel die je in kan stellen op de grote van de hand van je kind. De zeer licht en goed bedienbare handremmen zorgen dat je heel snel stil staat. De woom fietsen hebben geen terugtraprem omdat handremmen veiliger zijn en je kan altijd snel remmen.

versnellingen

Versnellingen

Het is precies en gemakkelijk schakelen met de sram X4 derailleur. Schakelen maakt het rijden eenvoudiger en stelt kinderen in staat om langere ritten te maken en en helling of tegenwind is ook geen probleem meer. Met 8 versnellingen houden kinderen het overzicht en hebben ze het schakelen zo onder de knie.  Het SRAM X4-systeem heeft acht versnellingen en een cassette van (11-28) Het voorblad heeft 29 tanden. woombikes zijn ontwikkeld  in Oostenrijk dus je komt er gegarandeerd de berg mee op!

crank

Woom crank

De cranks, door woom speciaal ontwikkeld. De cranklengte en afstand tussen de pedalen (q-factor) zijn aangepast aan de lichaamsbouw van je kind. Dit resulteert in een optimale houding en zeer natuurlijke bewegingen. De kettingbeschermrand voorkomt vet op je broek en schermt de ketting af. Simpel maar efficiënt!

woom frame

Woom frame

Het superlichte aluminium frame vormt de basis van de perfecte fiets. Het slimme uitgedachte, superlichte en lage ontwerp van het frame zorgt voor een fijne fietshouding, goede balans en makkelijk op en afstappen.  Deze doordachte op de leeftijd van het kind aangepaste frame geometrie kan je de wereld gaan ontdekken! veel plezier!

sram draai shifer dekleinespaak

Sram draai shifter

De Sram draaishifter is eenvoudig te bedienen en door het grote handvat heb je voldoende grip. 8 versnellingen voor optimaal rijplezier en makkelijk schakelen met minimale kracht

snelspanner woom dekleinespaak

Quick release

Door de snelspanner kun je eenvoudig je wiel in en uit de fiets halen, heel handig voor transport in de auto of als je een lekke band hebt.

banden

Woom banden

Banden hebben een grote invloed op hoe een fiets rijdt en rolt. Daarom is er voor de Woom 4 gekozen voor hoogwaardige, lichtgewicht en gripvaste banden van Schwalbe, Little Joe speciaal voor woom ontwikkeld.  Deze banden hebben een lage rolweerstand maar ook een goede grip op elke ondergrond, asfalt grind of in het bos. Deze lichtgewicht banden zorgen voor maximale grip in alle weersomstandigheden en op elk oppervlak . De reflecterende streep aan de zijkant van de banden zorgt voor extra zichtbaarheid.

woom zadel

Woom zadel

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven. Een fijn zadel zorgt voor meer fietsplezier! Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat het perfect past bij de anatomie van het kind.  Mooi gevormd en geeft de juiste steun.

zadelpen

Zadelpen klem

De zadelpenklem met snelsluiting biedt een eenvoudige, snelle en gereedschaploze manier om de zadelhoogte aan te passen. Het is zo eenvoudig dat zelfs kinderen het kunnen bedienen. Op je pedalen, op je zadel en gaan!

woom variostem dekleienespaak

Vario stuurpen

De woom stuurpen is de veilige en lichtgewicht verbinding tussen het stuur en de voorvork. Met onze Vario-stuurpen kan het stuur niet alleen in hoogte, maar ook in lengte worden aangepast, wat betekent dat je het stuur altijd optimaal kan aanpassen aan de lengte van je kind voor een optimale fietspositie.

woom bikes

De mogelijkheden 

De meest gekozen accessoires hebben we samengevoegd in 2 aantrekkelijke pakken met daarin nog een paar keuzes. Uiteraard kunnen je ook je alleen de fiets kopen of fiets met standaard etc etc, Maar wil je het anders is dat ook geen probleem en vraag naar de offerte op maat. 

Basispakket

Basispakket Woom 2 De Kleine Spaak
  • PWoom Vienna Bel
  • PWoom Leggie (standaard)
  • PWoom Spatborden
  • PBidon (gratis)

Pluspakket

Pluspakket WOOM 4 De Kleine Spaak 2
  • PWoom Vienna Bel
  • PWoom Leggie (standaard)
  • PWoom Spatborden
  • PVerlichtingsset Voor en Achter
  • PBagagedrager
  • PBidon (gratis)

woom bikes

Accessoires

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Deze fiets is echt fantastisch. Nooit gedacht dat een lichtgewicht fietsje zoveel fijner is dan een reguliere kinderfiets.

Trouwens ook erg goed advies en een hele fijne service……

Jacco Bronkhorst

Beste fiets ooit!

We hebben onze dochter flink blij gemaakt met haar nieuwe stoere fiets. Een mooi en praktisch verjaardagscadeau.

“Deze fietst écht superlicht mam”

Ilse van Dorn

M'n dochter zegt het zelf

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×