woom bikes

Woom 4

Nu komen er versnellingen bij!

Nu kunnen we gaan schakelen, dit betekent meer snelheid, makkelijker de berg op en grotere afstanden afleggen. Nu ga je groot worden en je ouders zullen zich verbazen! De woom 4 is er voor kinderen van rond de 115 cm. De acht versnellingen van de woom 4 in combinatie met de eenvoudig te bedienen draaischakelaar is de perfecte combinatie en vergroten de actieradius van het kind. Of ze nu met hun fiets door het bos gaan of de heuvels op willen rijden, de nieuwe vrijheid van versnellingen maakt langere avonturen op de fiets een feestje!

vanaf € 419

Afmeting: 20″

Gewicht: 7,3 kg

Leeftijd: 5 – 7 jaar

Lengte: 115 – 130 cm

Rem

De twee handremmen zijn eenvoudig te bedienen dankzij hun ergonomisch aangepaste remhendel die je in kan stellen op de grote van de hand van je kind. De zeer licht en goed bedienbare handremmen zorgen dat je heel snel stil staat. De woom fietsen hebben geen terugtraprem omdat handremmen veiliger zijn en je kan altijd snel remmen.

Crank

De cranks, door woom speciaal ontwikkeld. De cranklengte en afstand tussen de pedalen (q-factor) zijn aangepast aan de lichaamsbouw van je kind. Dit resulteert in een optimale houding en zeer natuurlijke bewegingen. De kettingbeschermrand voorkomt vet op je broek en schermt de ketting af. Simpel maar efficiënt!

Woom frame

Het superlichte aluminium frame vormt de basis van de perfecte fiets. Het slimme uitgedachte, superlichte en lage ontwerp van het frame zorgt voor een fijne fietshouding, goede balans en makkelijk op en afstappen.  Deze doordachte op de leeftijd van het kind aangepaste frame geometrie kan je de wereld gaan ontdekken! veel plezier!

Sram draai shifter

De Sram draaishifter is eenvoudig te bedienen en door het grote handvat heb je voldoende grip. 8 versnellingen voor optimaal rijplezier en makkelijk schakelen met minimale kracht

Woom zadel

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven. Een fijn zadel zorgt voor meer fietsplezier! Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat het perfect past bij de anatomie van het kind.  Mooi gevormd en geeft de juiste steun.

Zadelpen klem

De zadelpenklem met snelsluiting biedt een eenvoudige, snelle en gereedschaploze manier om de zadelhoogte aan te passen. Het is zo eenvoudig dat zelfs kinderen het kunnen bedienen. Op je pedalen, op je zadel en gaan!

Quick release

Door de snelspanner kun je eenvoudig je wiel in en uit de fiets halen, heel handig voor transport in de auto of als je een lekke band hebt.

Woom banden

Banden hebben een grote invloed op hoe een fiets rijdt en rolt. Daarom is er voor de Woom 4 gekozen voor hoogwaardige, lichtgewicht en gripvaste banden van Schwalbe, Little Joe speciaal voor woom ontwikkeld.  Deze banden hebben een lage rolweerstand maar ook een goede grip op elke ondergrond, asfalt grind of in het bos. Deze lichtgewicht banden zorgen voor maximale grip in alle weersomstandigheden en op elk oppervlak . De reflecterende streep aan de zijkant van de banden zorgt voor extra zichtbaarheid.

Vario stuurpen

De woom stuurpen is de veilige en lichtgewicht verbinding tussen het stuur en de voorvork. Met onze Vario-stuurpen kan het stuur niet alleen in hoogte, maar ook in lengte worden aangepast, wat betekent dat je het stuur altijd optimaal kan aanpassen aan de lengte van je kind voor een optimale fietspositie.

Versnellingen

Het is precies en gemakkelijk schakelen met de sram X4 derailleur. Schakelen maakt het rijden eenvoudiger en stelt kinderen in staat om langere ritten te maken en en helling of tegenwind is ook geen probleem meer. Met 8 versnellingen houden kinderen het overzicht en hebben ze het schakelen zo onder de knie.  Het SRAM X4-systeem heeft acht versnellingen en een cassette van (11-28) Het voorblad heeft 29 tanden. woombikes zijn ontwikkeld  in Oostenrijk dus je komt er gegarandeerd de berg mee op!

woom bikes

Accessoires

woom bikes

De mogelijkheden

De meest gekozen accessoires hebben we samengevoegd in 2 aantrekkelijke pakken met daarin nog een paar keuzes. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de fiets kopen of fiets met standaard etc etc, Maar wil je het anders is dat ook geen probleem en vraag naar de offerte op maat.

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Lou is de trotse bezitter van een woom 4 fietsje, hij kan er serieus hard mee door de stad crossen 🙂 en is daar erg trots op!!
Leon Jacobs

Fantastische lichte kinderfietsen. Pieter geeft deskundig advies. Ruim een jaar geleden een groene Woom2 gekocht,vandaag een mooie blauwe Woom4! Onze zoon helemaal blij.

Steven Steenhoven

Je bent van harte welkom, maar wij zijn alleen open op afspraak. Dus mail ons eerst even dan kunnen we er voor zorgen we er voor dat we aanwezig zijn.

Een afspraak maken kan ook door de week. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag zijn we vaak aanwezig, dit zijn de ideale dagen om een afspraak te maken. We hebben meer tijd dan de zaterdag.  de middag na school of een studiedag gebruiken veel van onze klanten om langs te komen.

Op zaterdag is het vaak wat drukker en werken we met afspraken op het hele uur. maak voor de zaterdag optijd je afspraak.

Voor vragen, een afspraak maken of meer informatie bel app of mail ons gerust.  Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we misschien op dat moment zelf wel aan het fietsen, laat een bericht achter en we bellen je terug!

Pieter en Cynthia Wagemakers
Laan der Verenigde Naties 28
3844 AG  Harderwijk
Tel 0616816443

e-mail: info@dekleinespaak.nl

Contactformulier: