woom bikes

Woom 3

Zie me gaan!

De Woom 3 is er voor kids vanaf ongeveer 105cm. Dit is echt een bestseller. Iedereen wordt blij van deze ultieme kinderfiets. De fijne ergonomie van de fiets zorgt er voor dat je goed op de fiets zit en ook makkelijk met je voeten bij de grond kunt. Maar ook de rechte zithouding en het geringe gewicht zorgen er voor dat je er veilig mee kunt fietsen. Met slechts 5,3 kg is de Woom 3 een echte lichtgewicht fiets en daarom de beste fiets (en meest populaire) voor die eerste langere rit met je ouders.

bike 1

Afmeting: 16″

Gewicht: 5,3 kg (zonder pedalen)

boy broad smile

Leeftijd: 3,5 – 5.5 jaar

Lengte: 105 – 120 cm

 
Rem woom 2

Rem

Kinderen herkennen onmiddellijk de belangrijke achterrem dankzij de opvallende groene remhendel. Dit voorkomt dat ze de remmen verwisselen en verhoogt zo de veiligheid. De speciaal ontworpen remhendel is gemakkelijk met kleine handen te bedienen en vereist weinig kracht om de fiets veilig en snel te laten stoppen. Dit, gecombineerd met de ergonomisch ontworpen handvatten, maakt het stoppen van de fiets kinderspel.
crank

Crank

De cranks, door woom speciaal ontwikkeld. De cranklengte en afstand tussen de pedalen (q-factor) zijn aangepast aan de lichaamsbouw van je kind. Dit resulteert in een optimale houding en zeer natuurlijke bewegingen. Trappen? Een makkie!
Woom frame

Frame

Het superlichte aluminium frame vormt de basis van de perfecte fiets. Het slimme uitgedachte, superlichte en lage ontwerp van het frame zorgt voor een fijne fietshouding, goede balans en makkelijk op en afstappen.  Het motto van deze fiets is: superlicht = superfun!
kettingkast woom 3

Ketting(kast)

De volledig gesloten kettingkast (hebie chainglider) zorgt voor een volledig afgeschermde ketting. Dit slanke ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt ook de ketting tegen vuil. Doordat alle draaiende delen zijn afgeschermd verhoogd dat ook de veiligheid doordat er niets meer tussen de ketting kan komen.
zadel woom 2

Zadel

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven. Een fijn zadel zorgt voor meer fietsplezier! Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat het perfect past bij de anatomie van het kind.  Mooi gevormd en geeft de juiste steun.
zadelpen

Zadelpen

De zadelpenklem met snelsluiting biedt een eenvoudige, snelle en gereedschaploze manier om de zadelhoogte aan te passen. Het is zo eenvoudig dat zelfs kinderen het kunnen bedienen. Op je pedalen, op je zadel en gaan!
stuurbegrenzer 1

Stuurbegrenzer

De stuurbegrenzer voor de woom 3 is een belangrijke veiligheidsvoorziening die door woombikes is ontwikkeld. Het voorkomt dat het stuur omslaat en helpt kinderen het stuur in de juiste positie te houden. Eenvoudig maar doeltreffend!
stuurpen woom 2

Stuurpen

De woom stuurpen is de veilige en lichtgewicht verbinding tussen het stuur en de voorvork. Het heeft geen uitstekende delen waardoor kinderen zich minder snel kunnen bezeren als ze er tegen aan stoten. Deze stuurpen is echt “stootvriendelijk” ontworpen.
banden 1

Banden

Banden hebben een grote invloed op hoe een fiets rijdt en rolt. Daarom is er voor de Woom 3 gekozen voor hoogwaardige, lichtgewicht en gripvaste banden van Schwalbe, Little Joe speciaal voor woom ontwikkeld.  Deze banden hebben een lage rolweerstand maar ook een goede grip op elke ondergrond, asfalt grind of in het bos. Deze lichtgewicht banden zorgen voor maximale grip in alle weersomstandigheden en op elk oppervlak . De reflecterende streep aan de zijkant van de banden zorgt voor extra zichtbaarheid.
velgen woom 1

Wielen

Om soepel en snel te fietsen, heeft een fiets goede wielen nodig. En dat is precies wat we onze woom fietsen hebben gegeven. Het zijn de afzonderlijke onderdelen die de Woom wielen zo uniek maken: van de soepel rollende naven met industrielagers tot de hoogwaardige roestvrijstalen spaken en onze exclusieve SOOPA DOOPA HOOPS velgen.

woom bikes

De mogelijkheden

De meest gekozen accessoires hebben we samengevoegd in 1 aantrekkelijk pakket met daarin nog een paar keuzes. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de fiets kopen of fiets met standaard etc etc, Maar wil je het anders is dat ook geen probleem en vraag naar de offerte op maat.

Basispakket

Basispakket Woom 2 De Kleine Spaak
  • PWoom Vienna Bel
  • PWoom Leggie (standaard)
  • PWoom Spatborden
  • PBidon (gratis)

woom bikes

Accessoires

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×