woom bikes

Woom 2

Leren fietsen kan echt snel, vaak al binnen 15 min! 

Eindelijk, de tijd is gekomen, je kind gaat echt leren fietsen. Je kind gaat een gevoel van vrijheid ervaren, zie de twinkeling in de ogen van je kind, het gevoel van loslaten als ouder, een mijlpaal! De Woom 2 maakt het makkelijk voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar om over te stappen van een loopfiets naar je eerste echte fiets. Natuurlijk zonder zijwielen dat is ouderwets en niet meer van deze tijd! In een mum van tijd leren kinderen intuïtief de vaardigheden die ze nodig hebben om te leren fietsen: met een beetje hulp op de pedalen, balanceren en sturen  Met een Woom fiets wordt een belangrijk moment in de kindertijd onvergetelijk!

Wat de Woom 2 zo bijzonder maakt, is het lage frame, de goede zitpositie en natuurlijk het lichte gewicht, waardoor de fiets makkelijk hanteerbaar is. Je kind kan makkelijk met de voeten bij de grond, dat geeft veiligheid aan een kind, waardoor dit echt de perfecte fiets is om te leren fietsen! 

vanaf € 299

Afmeting: 14″

Gewicht: 5 kg

Leeftijd: 3 – 4.5 jaar

Lengte: 95 – 110 cm

Rem

Kinderen herkennen onmiddellijk de belangrijke achterrem dankzij de opvallende groene remhendel. Dit voorkomt dat ze de remmen verwisselen en verhoogt zo de veiligheid. De speciaal ontworpen remhendel is gemakkelijk met kleine handen te bedienen en vereist weinig kracht om de fiets veilig en snel te laten stoppen. Dit, gecombineerd met de ergonomisch ontworpen handvatten, maakt het stoppen van de fiets kinderspel.

Crank

De cranks, door woom speciaal ontwikkeld. De cranklengte en afstand tussen de pedalen (q-factor) zijn aangepast aan de lichaamsbouw van je kind. Dit resulteert in een optimale houding en zeer natuurlijke bewegingen. Trappen? Een makkie!

Woom frame

Het superlichte aluminium frame vormt de basis van de perfecte fiets. Het slimme uitgedachte, superlichte en lage ontwerp van het frame zorgt voor een fijne fietshouding, goede balans en makkelijk op en afstappen.  Het motto van deze fiets is: superlicht = superfun!

Kettingkast

De volledig gesloten kettingkast (hebie chainglider) zorgt voor een volledig afgeschermde ketting. Dit slanke ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt ook de ketting tegen vuil. Doordat alle draaiende delen zijn afgeschermd verhoogd dat ook de veiligheid doordat er niets meer tussen de ketting kan komen. 

Zadel

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven. Een fijn zadel zorgt voor meer fietsplezier! Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat het perfect past bij de anatomie van het kind.  Mooi gevormd en geeft de juiste steun. 

Stuurbegrenzer

De stuurbegrenzer voor de woom 2 is een belangrijke veiligheidsvoorziening die door woombikes is ontwikkeld. Het voorkomt dat het stuur omslaat en helpt kinderen het stuur in de juiste positie te houden. Eenvoudig maar doeltreffend! 

Stuurpen

De woom stuurpen is de veilige en lichtgewicht verbinding tussen het stuur en de voorvork. Het heeft geen uitstekende delen waardoor kinderen zich minder snel kunnen bezeren als ze er tegen aan stoten. Deze stuurpen is echt “stootvriendelijk” ontworpen.

Banden

Banden hebben een grote invloed op hoe een fiets rijdt en rolt. Daarom is er voor de Woom 2 gekozen voor hoogwaardige, lichtgewicht en gripvaste banden van Schwalbe, Little Joe speciaal voor woom ontwikkeld.  Deze banden hebben een lage rolweerstand maar ook een goede grip op elke ondergrond, asfalt grind of in het bos. Deze lichtgewicht banden zorgen voor maximale grip in alle weersomstandigheden en op elk oppervlak . De reflecterende streep aan de zijkant van de banden zorgt voor extra zichtbaarheid.  

Wielen

Om soepel en snel te fietsen, heeft een fiets goede wielen nodig. En dat is precies wat we onze woom fietsen hebben gegeven. Het zijn de afzonderlijke onderdelen die de Woom wielen zo uniek maken: van de soepel rollende naven met industrielagers tot de hoogwaardige roestvrijstalen spaken en onze exclusieve SOOPA DOOPA HOOPS velgen.

woom bikes

Accessoires

woom bikes

De mogelijkheden 

De meest gekozen accessoires hebben we samengevoegd in 1 aantrekkelijk pakket. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de fiets kopen of fiets met standaard etc etc, Maar wil je het anders is dat ook geen probleem en vraag naar de offerte op maat. 

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Hartelijk dank!
We kwamen gisteren avond thuis van het ophalen van de woom2 en toen wilde onze dochter even proberen… Na het tweede rondje zei ze dat we haar los moesten laten en toen fietste ze zelf los verder. Ik denk dat het nog geen 10 min duurde! Jullie horen dit soort verhalen vast heel vaak, maar wij vonden het ongelooflijk en wilde het toch graag even delen 🙂 Veel dank voor de prachtige en fijne fiets!

Inge

blij met woom 2 Geel

Ons plezier is elke keer dat het lukt om een kindje voor het eerst zelf te laten fietsen. En de ouders de tools te geven om er een blijvend succes van te maken. 

Dit zijn voor ons de tofste momenten!

Pieter Wagemakers

eigenaar deKleineSpaak

Je bent van harte welkom, maar wij zijn alleen open op afspraak. Dus mail ons eerst even dan kunnen we er voor zorgen we er voor dat we aanwezig zijn.

Een afspraak maken kan ook door de week. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag zijn we vaak aanwezig, dit zijn de ideale dagen om een afspraak te maken. We hebben meer tijd dan de zaterdag.  de middag na school of een studiedag gebruiken veel van onze klanten om langs te komen.

Op zaterdag is het vaak wat drukker en werken we met afspraken op het hele uur. maak voor de zaterdag optijd je afspraak.

Voor vragen, een afspraak maken of meer informatie mail ons gerust. Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we misschien op dat moment zelf wel aan het fietsen, laat een bericht achter en we bellen je terug!

Pieter en Cynthia Wagemakers
Laan der Verenigde Naties 28
3844 AG  Harderwijk
Tel 0616816443

e-mail: info@dekleinespaak.nl