woom bikes

Woom 1

De eerste keer op een fiets

De Woom 1 laat kinderen kennis maken met de leuke wereld van fietsen. De loopfiets is zo ontworpen dat peuters en kleuters makkelijk kunnen opstappen en de wijde wereld kunnen gaan ontdekken. Zelfs als een kind pas kan lopen, helpt de Woom 1 hen om zelfvertrouwen en een gevoel van evenwicht te krijgen. 

Loopfietsen zijn het begin van je fietscarrière, en ze verzekeren je van een goede basis voor je eerste echte fiets.

bike 1

Afmeting: 12″

Gewicht: 3 kg

boy broad smile

Leeftijd: 1.5 – 3.5 jaar

Lengte: 82 – 100 cm

Rem woom 2

Rem

Zo vroeg mogelijk leren om de ​​achterrem te gebruiken, maakt het later gemakkelijker om te  remmen op je eerste echte fiets en kan ongevallen voorkomen. De speciaal ontworpen remgreep is gemaakt om met kinderhanden te bedienen er is weinig kracht nodig om de fiets veilig te laten stoppen. Dit, gecombineerd met de ergonomisch ontworpen handvatten, maakt het stoppen van de fiets kinderspel.
frame woom 1

Frame

Het super lichte aluminium frame is de basis van de loopfiets en zorgt voor een perfecte eerste rijervaring. De geometrie van het frame is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters, met de extra lage instap is het zelfs voor de kleinste kids gemakkelijk om op te stappen. Door de lange zadelpen kan de zadelhoogte lang worden aangepast aan de groei van je kind.
zadel woom 1

Zadel

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven.  Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat past bij de anatomie van jonge kinderen en om hen een fijne rechte rijpositie te geven. Deze eigenschappen maken het zadel ideaal voor de loopfiets van woom. 
Stuurvergrendeling woom 1

Stuur begrenzer

De stuurbegrenzer voor de woom 1 is een belangrijke veiligheidsvoorziening die door woombikes is ontwikkeld. Het voorkomt dat het stuur omslaat, het helpt kinderen rechtdoor te rollen en vermindert daardoor het risico op ongevallen.
stuurpen woom 1

Stuurpen

De woom stuurpen is de veilige en lichtgewicht verbinding tussen het stuur en de voorvork. Het heeft geen uitstekende delen waardoor kinderen zich niet kunnen bezeren als ze er tegen aan stoten. Deze stuurpen is echt “stootvriendelijk” ontworpen.
wiel woom 1

Banden

Banden hebben een grote invloed op hoe een fiets rijdt en rolt. Daarom hebben we voor de Woom 1 gekozen voor hoogwaardige, lichtgewicht en gripvaste banden van schwalbe G-One Speed. deze banden hebben een lage rolweerstand, maar ook een goede grip op elke ondergrond. De reflecterende streep aan de zijkant van de banden zorgt voor extra  zichtbaarheid.
velgen woom 1

Wielen

Om soepel en snel te kunnen rollen, heeft een loopfiets goede wielen nodig. En dat is precies wat de woom 1 heeft. Het zijn de afzonderlijke onderdelen die de Woom wielen zo uniek maken: van de soepel rollende naven met industrielagers tot de hoogwaardige roestvrijstalen spaken en onze exclusieve SOOPA DOOPA HOOPS velgen.

woom bikes

Accessoires

woom bikes

Wat zeggen de gebruikers….

Lynn is super blij met de loopfiets we gaan hier samen veel plezier aan beleven. Dankjewel voor de goede service en tot ziens.
Familie Loosman

Deze fiets is echt fantastisch. Nooit gedacht dat een lichtgewicht fietsje zoveel fijner is dan een reguliere kinderfiets.

Trouwens ook erg goed advies en een hele fijne service……

Jacco Bronkhorst

Beste fiets ooit!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×