Je kunt een goedkope kinderfiets al kopen zonder al te hard te hoeven zoeken. En ze kosten waarschijnlijk minder dan de nieuwe schijfremmen van de mountainbike van je papa. Maar wat kun je dan verwachten van de kwaliteit. Niet zoveel natuurlijk. Wil je wel een kinderfiets die niets te wensen overlaat? En waar je ook wel iets van mag verwachten. Dan hangt daar wel een ander prijskaartje aan.

Natuurlijk zeggen we niet dat je te veel moet betalen voor een fiets, maar een goedkope kan je al snel meer kosten dan je zou verwachten. Wanneer de benodigde reparaties en ergenis je meer gaan kosten dan de waarde van de fiets zelf, moet u zich afvragen of het dat wel waard is. En vergeet niet dat je niet zoveel terugkrijgt als je een goedkope fiets tweedehands verkoopt. We leggen je uit waarom jij en je kind langer gelukkiger zullen zijn met een hoogwaardige fiets zoals een fiets van Woombikes.

Kindvriendelijk ontwerp

Woom-fietsen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderen te voldoen. Ze hebben een lage zitpositie en trapas, korte cranks, smal loopvlak, ergonomisch zadel, hoge stuurpositie, verstelbare remhendel en nog veel meer. En bovenal zijn de fietsen licht. Hierdoor kan uw kind veilig fietsen. Ook hebben ze een betere controle over de kinderfiets. En, belangrijker nog, ze zullen het leren fietsen zo leuk vinden. Onze fietsen hebben ook de handige mogelijkheid om veel onderdelen zoals zadel, stuur en stuurpen variabel in te stellen, waardoor ze flexibel met je kind mee kunnen groeien en langer kunnen worden gebruikt.

Coole look

Wat kinderen betreft, fietsen moeten de juiste uitstraling hebben. Woom bikes hebben een strak en tijdloos design, met onmiskenbare aandacht voor detail. De vrolijke kleuren trekken zeker de aandacht en geven een leuke sfeer af. Of je kind nu gek is op rood, blauw, groen, geel of paars, ze zullen nog meer van fietsen houden als hun fiets in hun favoriete kleur is! Je ziet andere ouders vaak omkijken als er een Woom voorbij komt.

Innovatie en premium kwaliteit

Hier scheiden we het kaf van het koren. Sommige fietsen hebben een lager prijskaartje omdat ze zijn gemaakt van ondermaatse onderdelen die meestal goedkoop zijn en niet zijn ontworpen met het oog op kinderen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze zwaar zijn en vaak moeten worden vervangen voordat je het weet.
Hier bij Woom Bikes bezuinigen we alleen op het gewicht. En je kan er zeker van zijn dat de materialen en afzonderlijke componenten van de hoogste kwaliteit zijn, waarbij geavanceerde technologie is gebruikt en de eisen van kinderen een prioriteit zijn gemaakt.

  • frame en de vork zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, een robuust en lichtgewicht materiaal dat niet roest.
  • Kinderfietsen moeten veel kunnen verdragen, ook af en toe op de grond vallen. Onze frames zijn voorzien van een krasbestendige beschermende coating, met meerdere verflagen die de fiets beschermen tegen schade en corrosie. Wel lakschade? Dan zijn de lakstiften in de originele kleuren ook een handige toevoeging.
  • Alle aanbouwdelen zijn ook gemaakt en gecoat met aluminium.
  • De schroeven zijn gemaakt van roestvrij of gegalvaniseerd staal, waardoor ze extreem robuust en lichtgewicht zijn.
  • Wielen en banden hebben een enorme impact op de rijervaring. Onze aluminium wielen zijn licht en voorzien van afgedichte lagers om stof en water tegen te houden. In combinatie met de lichtgewicht gegroefde banden met lage rolweerstand van Schwalbe houdt niets uw kind tegen om met maximale veiligheid en minimale inspanning te fietsen.
  • De hoeken van het zadel zijn versterkt met een synthetische vezel genaamd Kevlar om te voorkomen dat het zadeldek scheurt. Ook aan de zijkanten zijn de randen beschermd zodat er geen kans is op krassen en andere kleine beschadigingen als je kindje met de fiets tegen ruwe bouwmuren leunt.

De combinatie van deze componenten maakt woom-fietsen ongelooflijk duurzaam op de lange termijn. Onthoud dat een fiets niet alleen voor één gebruiker is gereserveerd. In plaats daarvan kan het door veel verschillende kinderen worden doorgegeven en gebruikt. Je wilt tenslotte dat jongere broers en zussen en vrienden net zo veel plezier uit de fiets halen.

Markt voor gebruikte fietsen

Als je overweegt om een ​​eersteklas fiets te kopen, moet je ook rekening houden met de hoge prijs die je waarschijnlijk krijgt als je deze probeert door te verkopen. Op online verkoopplatforms zoals Marktplaats worden Woom kinderfietsen zeer goede prijzen (voor de verkoper) aangeboden.

Dus daarom een Woom kopen…

Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×