de kleine spaak

Pyrobikes MTB

Pyrobikes MTB | Topkwaliteit lichtgewicht mountainbikes

Pyrobikes is het resultaat van jarenlange ervaring met lichtgewicht kinderfietsen en kindergeometie. Door jarenlang onderzoek, testen, innoveren en de trends in de fietsindustrie te volgen en deze te vertalen naar kinderfietsen.  De frames zijn volgens de 29-er filosofie ontwikkeld, voor kinderen betekent dit zo vroeg als mogelijk naar een grotere wielmaat, dit zorgt er voor dat ook kinderen het 29er gevoel kunnen ervaren. Met grote wielen heb je meer comfort en grip en kun je obstakels makkelijker en comfortabeler nemen. Dit vergroot de actieradius voor de hele familie!

Het frame samen met de componenten en aandrijving maakt de fiets compleet. Hierin is Pyrobikes onderscheidend, door echt pionierswerk dit zie je terug in de innovatieve  aandrijfoplossingen, de passende korte cranks, speciale tandwielen. Dit alles is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd omdat het simpelweg niet op de wereldmarkt te koop is.

De kinderen worden gelijkwaardige partners in familie-uitjes, zelfs op steile hellingen. Elke maat heeft de juiste passende cranklengtes, door slimme kettinggeleiders en narrow wide tandwielen blijft de ketting op zijn plaats.

Wij werken graag samen met  Pyrobikes omdat het een klein innovatief Duits bedrijf is. De montage van de fietsen gebeurd in Duitsland. Door de korte lijnen zijn de fietsen eventueel naar wens van klant op te bouwen.  Elke keer dat wij een fiets uit de doos halen zijn we toch weer verbaasd over het lichte gewicht en de perfectie in afwerking!

Een compromisloze jeugdfiets. Maar ook voor kleine volwassenen is deze fiets een uitkomst.

PYRO STUDIO BIKES 1217 OUT 2 1 Medium
PYRO STUDIO BIKES 0918 13 Medium
PYRO STUDIO BIKES 1217 OUT 1 1 Medium
PYRO STUDIO BIKES 1217 OUT 5 Medium
Maat tabel Pyrobikes deKleineSpaak
2017 Bike Maße
kind mit schuhen Small

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×