de kleine spaak

Pyro Bikes

Elke uitdaging kan!   

Alles kan met Pyro Bikes. Je gaat op fietsvakantie of op wereldreis, de  alpen over, naar de Pyreneeën, door het centraal massief,  de Eifel of Ardennen? Met een Pyrobikes kun je probleemloos overal komen. Helemaal klaar voor jullie avontuur.
Mocht je vragen hebben, tips willen delen of ons op iets wijzen. Laat het ons gerust weten.

Wij vinden dit de perfecte  fietsen voor op reis, op het oog een mountainbike, maar we kunnen er echt een hele mooie trekkingfiets van maken. Met de juiste banden. Voor elk doel een mooie tubus of racktime drager. En natuurlijk SKS spatborden. Over elk detail denken we met je mee.

de kleine spaak

Pyro Bikes Ultralight

pyrobikes

De Pyrobikes Filosofie

Alles is goed doordacht

Wat helemaal bijzonder is aan Pyrobikes is dat ze werken vanuit de 29-er filosofie dus met maximaal grote wielen en betrekkelijk kleine frames.
Door de relatief grote wielen rol je makkelijker over obstakels. Ook heb je extra grip met klimmen in in de bochten en is het comfortabeler.

Misschien moet je wel zeggen een kleine volwassen fiets maar wel specifiek voor kinderen gemaakt. Zowel qua frame en ergonomie als in afwerking en componenten.

Alles is doordacht. Dat zie je en dat merk je.  Dus perfect als vakantiefiets. Maar op het onverharde staat de jongen zijn mannetje of vrouwtje.

Echt alles kan met deze fiets. Daar zorgen we voor!

 

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×