lichtgewicht

MTB voor kids

Voor kinderen en ouders die net dat stapje meer willen,  samen het grote avontuur beleven midden in de natuur op je lichtgewicht High-end MTB of Trailer. Kortom dikke banden, grote tandwielen,  lichtgewicht frames, trailers  en korte cranks.

Waar wij altijd kritisch naar kijken is de keuze in het juiste verzet, klopt de cranklengte en is de geometrie passend.  En past de fiets bij je zoon of dochter. 

Wij hebben jarenlange ervaring met lichtgewicht kinderfietsen en zijn de eerste specialist in de Benelux die zich helemaal richt op lichtgewicht kinderfietsen. Een klein bedrijf waar persoonlijk contact, een eerlijk advies en veel ervaring de belangrijkste waarden zijn.

waarom lichtgewicht

Een lichtgewicht fiets zorgt er voor dat je meer controle over de fiets hebt, Makkelijker kan sturen, wendbarder bent en sneller kan reageren. 

waarom de kleine spaak

Wij zijn een kleine bedrijf en werken alleen direct met de fabrikanten, hierdoor kunnen we snel leveren, hebben we veel kennis en heb je een perfecte service

ervaar het zelf

We hebben veel modellen staan om te passen, dus een proefrit is bijna altijd mogelijk. Zien voelen en ervaren zijn de belangrijkste stappen naar een goede fiets. 

Persoonlijk advies:

Welke fiets past het best? Wij luisteren, laten zien en nemen de tijd voor het juiste advies!

Wij werken alleen op afspraak zodat je de tijd krijgt die je verdiend! Bel, Mail of app ons voor een afspraak. 

Pieter en Cynthia Wagemakers


Laan der Verenigde Naties 28

3844 AG  Harderwijk
 06-168 164 43
dekleinespaak@gmail.com

KVK: 60155442

Open op afspraak