FollowMe Cargo

FollowMe Cargo

Compact * Licht * Sterk 

FollowMe -Cargo is de nieuwe bagagetrailer van FollowMe, de Trailer is compact licht en sterk.  De followMe cargo trailer is veelzijdig en makkelijk in het gebruik voor elk bagagevervoer. Door de stijve constructie en door het ontwerp met één wiel en de lage weerstand merk je bijna niet dat je een aanhanger aan de fiets hebt.

Door het compacte en lichte  ontwerp neemt de followMe -Cargo weinig ruimte in. Hij is makkelijk op te bergen of op te hangen.

Wil je op je sportieve fiets (mtb of race fiets) geen bagagedragers, maar wil je af en toe toch boodschappen doen of een weekend weg of op fietsvakantie, dan is de FollowMe-cargo een uitkomst.

Of fiets je op de tandem en heb je extra plek voor je bagage nodig. Een kinderzitje achterop waardoor je de bagage niet meer kwijt kunt, kortom genoeg mogelijkheden en nooit meer te weinig plek voor je bagae.

De trailer heb je in een paar seconden aan je fiets gekoppeld! Dus ook de snelle boodschap is geen probleem.

€ 289

FollowMe Cargo

Accessoires 

FollowMe Cargo

Compact  

Ruimte voor bagage 

Niet alleen ruimte voor voor 2 grote fietstassen maar ook boven op de bagagedrager voldoende plek voor een isolatiemat, slaapzak of dry-bag  

Makkelijk aan en afkoppelen 

Alleen de adapter op je fiets monteren en daarna kan je de followMe cargo makkelijk, snel en zonder gereedschap aan en afkoppelen 

Zeer goede rij-eigenschappen

Het lage zwaartepunt door het 20-inch wiel zorgt voor een bijzonder goed, licht en  wendbaar rijgedrag en een zeer kleine bochtradius.

spelingsvrije koppeling 

Doordat er geen speling op de koppeling zit volgt de kar je probleemloos en merk je bijna niet dat de followMe cargo aan je fiets zit

Gewicht  4,85kg

Maximale belasting 28kg

De followMe-cargo past op alle fietsen tot wielmaat 29inch met banden tot 2.6 inch (is heel dik) 

FollowMe cargo

Wij zijn de specialist…..

Wij hebben heel veel kennis in huis en geen vraag is ons te gek.

Gebruik de Whatsapp knop of contactformulier voor snel en direct contact. Ik sta je graag te woord.

Cynthia

Eigenaar deKleineSpaak

Ons doel is dat elke klant met een goed product en een tevreden gevoel de deur uit gaat. Wij houden van simpel en denken in oplossing.

En bijna alles direct uit eigen voorraad leverbaar!

Pieter

Eigenaar deKleineSpaak

Je bent van harte welkom, maar wij zijn alleen open op afspraak. Dus bel, app of mail ons eerst even dan kunnen we er voor zorgen we er voor dat we aanwezig zijn.

Een afspraak maken kan ook door de week. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag zijn we vaak aanwezig, dit zijn de ideale dagen om een afspraak te maken. We hebben meer tijd dan de zaterdag.  de middag na school of een studiedag gebruiken veel van onze klanten om langs te komen.

Op zaterdag is het vaak wat drukker en werken we met afspraken op het hele uur. maak voor de zaterdag optijd je afspraak.

Voor vragen, een afspraak maken of meer informatie  mail ons gerust.  Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we misschien op dat moment zelf wel aan het fietsen, laat een bericht achter en we bellen je terug!

Pieter en Cynthia Wagemakers
Laan der Verenigde Naties 28
3844 AG  Harderwijk
Tel 0616816443

e-mail: info@dekleinespaak.nl