FollowMe tandem

FollowMe is de ouder-kind tandem koppeling.
Je kind is groot genoeg om zelf te fietsen, maar te klein om grote afstanden helemaal zelf af te leggen. Dan is de FollowMe tandem de oplossing. Heel gemakkelijk bevestig je de fiets van je kind aan je eigen fiets. En je vervolgt samen je fietstocht.
De FollowMe tandem wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel en past op bijna iedere fiets. Het scharnierpunt van de FollowMe Tandem is erg laag dit maakt het systeem zeer stabiel.  Het is een veilig en doordacht systeem. Het systeem is zo goed dat je het als ouder bijna niet merkt dat je kind gekoppeld is. Bovendien is de bagagedrager nog beschikbaar voor een kinderzitje en/of  fietstassen. followme-anhaenger-skizze-250De followMe is te gebruiken met fietsen t/m 20 inch. Je kan er dus lang veel plezier van hebben.

Door eigen ervaring met de FollowMe tandem en het grote aantal verkochte FollowMe tandems hebben we veel kennis in huis.

De followMe heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Zie hieronder voor een impressie.
follow me1       Followme2

Tot 45 kg belastbaar (TÜV-geprüft) Maar wij testen dat liever zelf ook nog even…..

Prijzen FollowMe:

FollowMe komplete set €245,- incl. verzendkosten Montage Follow-me, alle onderdelen bij de hand en veilig op weg. €35,-
Extra koppel set kinderfiets  €45,– Kinderfiets uitvalas. (voor alle Woom, Pyro, Isla en Frog- bikes van 20 inch)€23,-*
Asmoeren kinderfiets M6 (woom2+3 frog43+48)€22,-*
Adapter ouderfiets verkrijgbaar in de maten 3/8, M10x1, M12x1, M12x1.25   €19,-* Adapter uitvalas ouderfiets In normaal of XL uitvoering €36,-*
Sluitpen + koord €8.50 Klick box adapter voor naafversnelling met een klick box. zo als Nexus 3, Sram S7, Sram P5 €50,-
followme sluitmoer €10,-* Spiegel €17,-
Asmoeren kinderfiets in de maten: M8, M9, 3/8, 5/16 €17,-* Stalen strip voor slotklem  €7,00*
Draaiknop voor verstellen schuifarm €10,-* Ophangbeugel voor bagagedrager  €20,-*
Ophangriem met Karabijn €10,-* Adapter voor steekas. 79,–*
onderdelen:  met* Past het door brievenbus €4,- verzendkosten overige als pakket €6.50 verzendkosten. Voor België altijd €10.- verzendkosten.
We hebben alle onderdelen echt op voorraad voor de FollowMe.  Mis je een pensluiter, draaiknop, sluitmoer, stalenstrip  etc etc etc we sturen het snel op.
Ook de montage verzorgen we graag,  voor €35,- zorgen we dat je veilig oppad kan.
Zelf installeren kan ook prima als je een beetje handig bent,  lees goed de handleiding, en neem er de tijd voor. ongeveer 1 uur werk.  Kom je er niet uit bel of mail ons!
Heb je een oude FollowMe, neem gerust contact op, vaak lukt het om je weer veilig op weg te helpen!
Ook verhuur mogelijk van FollowMe, kosten €35,- om te installeren.  Huurprijs eerste week €30,- hierna €10,- per week.  Als je direct na de verhuur de FollowMe koopt, worden de huurprijs  niet in rekening gebracht!!!!
Wil je bestellen of informatie mail naar dekleinespaak@gmail.com

Banner-FollowMe-on-tour-970

Wat vinden onze klanten:

Beste Pieter,

Vrijdag werd de follow-me bezorgd en diezelfde avond ben ik ermee aan de slag gegaan. Het is me helemaal zelf gelukt, het grootste probleem was uiteindelijk het onderdeel aan de kinderfiets. Maar….we konden de volgende ochtend meteen oefenen.

Mijn zoontje moest even overgehaald worden om op te stappen, maar aan het eind van de straat riep hij: “Gaan we nu heel ver? Ik hoef nu geen ijsje, hoor, eerst fietsen!”

Kortom, vanaf de allereerste minuten een succes. We hebben een tochtje gemaakt en hij zit glunderend van plezier op de fiets. Trots dat hij helemaal zelf kan fietsen, héél ver.

Omdat een beeld altijd meer zegt dan woorden, ook maar een fotootje toegevoegd. Mijn zoontje vind de bidon echt prachtig, bedankt 

Groetjes, Mathanja.