de kleine spaak

De lichtgewicht kinderfietsen specialist   

Welkom op de site van de  Kleine Spaak.  De Kleine Spaak is een gespecialiseerde winkel voor lichtgewicht kinderfietsen. We hebben een winkel met kinderfietsen en veel onderdelen uit voorraad leverbaar. En daarnaast hebben we ook een uitgebreide webshop. Verder hebben we een werkplaats waar we reparaties en onderhoud uitvoeren. En wat vind je nog meer bij ons? Fietsplezier, ervaring en heel veel kennis. Kijk gerust eens rond op de website, waar we onze kennis delen door ervaringen te delen en achtergrondinformatie te geven. 

De Kleine Spaak, lichtgewicht kinderfietsen is ontstaan vanuit onze eigen hobby en het plezier in fietsen mèt onze kinderen. We hebben lichtgewicht kinderfietsen, speciaal ontworpen voor kinderen. 
Lichtgewicht fietsen zijn fietsen waar je kind makkelijker en verder mee kan fietsen. Dit is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders!

De Specialist in lichtgewicht kinderfietsen en fietsplezier

kinderfiets voor naar school of sport 1

Lichtgewicht kinderfietsen voor naar school of sport

Kinderen zijn klein, hebben minder spiermassa en dus minder kracht. Dit maakt dat voor hen elke kilo die een fiets zwaarder is, dubbel meetelt. Gewicht speelt dus een belangrijke rol bij het fietsplezier. Daarnaast zijn onze fietsen van een zeer goede kwaliteit en zijn alle onderdelen en materialen aangepast aan het formaat van kinderen, zodat de fietsen voor kinderen prettig fietsen en goed te hanteren zijn.

Dit maakt dat onze fietsen ook perfect zijn voor normaal dagelijks gebruik. De kids fietsen met gemak naar school, het voetbal of naar de scouting.

Kind lekker fietsen lichtgewicht fiets De Kleine Spaak

De specialist in kindervakantie fietsen

We hebben zelf vele fietsvakanties gedaan in binnen- en buitenland. Van polder tot duinen, van kleine dorpjes tot drukke steden en van vals plat tot pittige bergen. We weten wat er kan met onze fietsen en kunnen daarmee een goed advies geven. En natuurlijk vinden we het leuk om reiservaringen uit te wisselen.

Voor elke reis of vakantie hebben wij de oplossing, of je nu gaat fietsen in het mooie Nederland of je gaat met je gezin voor 5 maanden de wereld over, wij zorgen er voor dat je vakantie een succes wordt. We kunnen de fietsen aanpassen, opbouwen en veranderen naar wens van de klant.

mountainbike kind de kleine spaak

Lichtgewicht mountainbikes voor kinderen

Voor kinderen en ouders die net dat stapje meer willen,  samen het grote avontuur beleven midden in de natuur op je lichtgewicht High-end MTB of Trailer. Kortom dikke banden, grote tandwielen,  lichtgewicht frames, trailers  en korte cranks. Waar wij altijd kritisch naar kijken is de keuze in het juiste verzet, klopt de cranklengte en is de geometrie passend.  En past de fiets bij je zoon of dochter. 

Wij hebben jarenlange ervaring met lichtgewicht kinderfietsen en zijn de eerste specialist in de Benelux die zich helemaal richt op lichtgewicht kinderfietsen.

santos follow Me frog bikes lichtgewicht kinderfiets fietsen met kinderen

De specialist van de FollowMe Tandem

Wat is er fijner dan heerlijk samen met jouw kinderen een fietstocht te maken door een prachtige omgeving?

Precies, daar kan weinig tegenop. Super gezond en goed voor de ontwikkeling van jouw kind. En dit kan met kleine kinderen en met kids dit al wat groter zijn.
Voor elke leeftijd hebben we een plezierige oplossing om samen te genieten met de wind door de haren. Voor de kleintjes is er de FollowMe. Een stabiel en veilige tandem waar we echt alles van weten.
Daarnaast hebben we verschillende lichtgewicht kinderfietsen van topkwaliteit.

de kleine spaak

De specialist in fietsplezier!

de kleine spaak

De specialist in lichtgewicht mountainbikes  

rem woom off slip kinderfiets De Kleine Spaak

Lekker er op uit 

de kleine spaak

De specialist in kindervakantie fietsen 

frog bike in praktijk

de winkel voor fietsvakantie met kinderen, eigen ervaring, deskundig 

de kleine spaak

7 Garanties van De Kleine Spaak

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×