de kleine spaak

7 Garanties van De Kleine Spaak

  • garantie 1De Beste Service
  • garantie 2Kom langs om te proberen
  • garantie 3Het Beste Advies
  • garantie 4Kom langs om te proberen
  • garantie 5Alleen lichtgewicht kinderfietsen
  • garantie 6We nemen echt de tijd
  • garantie 7De Beste Merken
Rem woom 2

De beste service

Kinderen herkennen onmiddellijk de belangrijke achterrem dankzij de opvallende groene remhendel. Dit voorkomt dat ze de remmen verwisselen en verhoogt zo de veiligheid. De speciaal ontworpen remhendel is gemakkelijk met kleine handen te bedienen en vereist weinig kracht om de fiets veilig en snel te laten stoppen. Dit, gecombineerd met de ergonomisch ontworpen handvatten, maakt het stoppen van de fiets kinderspel.

crank

Alleen kinderfietsen

De cranks, door woom speciaal ontwikkeld. De cranklengte en afstand tussen de pedalen (q-factor) zijn aangepast aan de lichaamsbouw van je kind. Dit resulteert in een optimale houding en zeer natuurlijke bewegingen. Trappen? Een makkie!

Woom frame

Technische kennis

Het superlichte aluminium frame vormt de basis van de perfecte fiets. Het slimme uitgedachte, superlichte en lage ontwerp van het frame zorgt voor een fijne fietshouding, goede balans en makkelijk op en afstappen.  Het motto van deze fiets is: superlicht = superfun!

kettingkast woom 3

Hety beste advies

De volledig gesloten kettingkast (hebie chainglider) zorgt voor een volledig afgeschermde ketting. Dit slanke ontwerp ziet er niet alleen mooi uit, maar beschermt ook de ketting tegen vuil. Doordat alle draaiende delen zijn afgeschermd verhoogd dat ook de veiligheid doordat er niets meer tussen de ketting kan komen.

zadel woom 2

Alleen A-merken

Het zadel is een van de belangrijkste onderdelen van de fiets.  Het moet fijn zitten en voldoende steun geven. Een fijn zadel zorgt voor meer fietsplezier! Daarom heeft woom het zadel zo ontworpen dat het perfect past bij de anatomie van het kind.  Mooi gevormd en geeft de juiste steun.

zadelpen

We hebben de tijd

De zadelpenklem met snelsluiting biedt een eenvoudige, snelle en gereedschaploze manier om de zadelhoogte aan te passen. Het is zo eenvoudig dat zelfs kinderen het kunnen bedienen. Op je pedalen, op je zadel en gaan!

Officieel dealer van:

woom kinderfiets
Kopie van Konabikes officieel dealer De Kleine Spaak
pyrobikes
frog bikes kinderfiets
FollowMe
toutterrain
Winkelmand
There are no products in the cart!
Winkel verder
0
×

Hoi...

Voor eenvoudige vragen. Stuur een Whatsapp.
Of stuur een e-mail naar:  info@dekleinespaak.nl

×