Woom Bikes

Woombikes: Lichte en kwalitatief hoogwaardige kinderfietsen.dealer-sticker6_2016

Woom komt uit Oostenrijk, ontworpen door 2 vaders die de ideale kinderfiets voor hun kinderen zochten….en niet konden vinden.

Er zijn 6 maten Woom voor kinderen vanaf 1 ½ jaar oud tot 14 jaar.woom_alle_schraeg-1Woom Bikes bestaan voor 80% uit onderdelen speciaal voor Woom gemaakt. Alle onderdelen zijn aangepast aan kinderen. Het lichte gewicht, maakt de fietsen makkelijk wendbaar en te berijden voor de kids. Zodat kinderen veel plezier beleven aan het fietsen.

Kenmerkend voor de Woom is dat de zit wat meer rechtop is.

Loopfiets 
De Woom 1 is een super goede lichtgewicht loopfiets Met een goed instelbaar zadel en stuur zodat de hele kleine ontdekkers al snel de wijde wereld in kunnen.
1-woom_1_blue-12-inch-balance-bike woom_1_schraeg_honey-yellow
Woom 2 en 3
Dit is je eerste echte fiets! Lichtgewicht, goede geometrie, en de trappers laag bij de grond voor makkelijk op en afstappen, Je crosst er gegarandeerd zo op weg! De Woom 2 is 14 inch en de Woom 3 16 inch. De fietsen hebben 1 versnelling, maar de Woom 3 is er ook met een SRAM Automatix. (2 versnellingen schakelt automatisch.)
woom_3_schraeg_purplehaze woom_2_seitl automatix_12760-bearbeitet
Woom 4,5 en  6.
Allemaal met met 8 versnellingen met derailleur. In 3 varianten: Woom, Woom City en de super lichtgewicht Woom Supra  en allemaal in 3 maten 20 24 en 26 inch.

Woom 4,5 en 6: Lichte, sportieve fiets, mountainbike. Heeft 8 versnellingen. Leverbaar in de kleuren: rood, blauw en groen. en uiteraard als optie spatborden, bagagedrager en standaard. Of je houdt het simpel en licht! woom_5b_seitl_blue
Woom city 4, 5,en 6: De snelle stadsfiets, “city” Heeft 8 versnellingen, uitgevoerd met spatborden, bagagedrager, Voor en achterlicht en een naafdynamo. Leverbaar in rood, (blauw en groen.)
woom_4b_city_seitl_nr
Meer informatie, opties en prijzen, Klik hier
woom_woerthersee_aaa8104_arnold-poeschl_4